Koulumme säästö sähkönlaskussa

Mistä löysimme edullisen sähkötarjouksen?

Nettisivu, jolta löysimme tämän loistotarjouksen löytyi, kun Googlasimme “vertaa sähkö” ja nappasimme Googlen tuloksista Sähkön Kilpailuttajan verkkosivun. Heidän vertaa sähkö -sivu (pääset linkistä sinne) on kuin onkin erittäin hyvä tiedonlähde, jossa on useiden suurien suomalaisten sähköyhtiöiden tarjouksia. He kuulemma vielä päivittävät noita tarjouksia usein, niin varmasti on aina uusimmat sähkön vertailut siellä. Kannattaa käydä tutustumassa!

Sähkön vertailulla runsaasti säästöä koulullemme.

Meillä oli koulullamme sellainen tilanne, että maksoimme hyvinkin suurin laskuja käyttämästä sähköstämme. Tiesimme, että sähköön kuluvaa summaa voitaisiin pienentää helpostikin. Lähdimme siis Googlettamaan eri sähköntarjoajien tarjouksia. Meillä oli alussa ideanana ottaa sähkömme joltain lähipaikkakunnan tarjoajalta, mutta sähkön vertailun jälkeen huomasimme, että Fortumilta löytyi hyvä tarjous.

Kannataisiko sinunkin verrata sähkösi?

Kannattaa tutustua omaan sähkölaskuunsa ja katsoa mistä eri osista se koostuu sekä mitä suuruusluokkaa nämä hinnat ovat. Tämän jälkeen käy katselemassa uusimpia tarjouksia ja katso, kuinka paljon alennusta voisit saada sähkölaskuusi. Tämä on verrattain helppo keino säästää rahaa kuukausittaisista laskuista. Esimerkiksi kerran vuodessa on hyvä tarkistaa tämä asia, ettei vahingossa maksa kauheasti ylimääräistä laskussaan!